Produkter för stor väska 1000 kg (9)

Rågflour 400g

Rågflour 400g

Rätter gjorda på rågmjöl har lägre kaloriinnehåll än de som är gjorda på vetemjöl. Även personer som följer olika viktminskningsdieter kan använda rågmjöl för bakning. Inte bara traditionellt svart bröd kan bakas av rågmjöl. Detta mjöl fungerar också som bas för många läckra och hälsosamma bakverk, såsom platta kakor, muffins, pepparkakor, kex och småkakor. Rågmjöl innehåller vitaminer från grupp B, PP, samt vitamin E, en källa till ungdom och skönhet. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av korn, vilket möjliggör en sänkning av det glykemiska indexet, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 400 g
Fullkorns rågmjöl

Fullkorns rågmjöl

Det mest populära användningsområdet för rågmjöl är att göra bröd av det. Det används också ofta för att göra pajer, pannkakor, muffins, kakor och andra bakverk. Rågmjöl kännetecknas av sin unika arom och färre kalorier, vilket är anledningen till att det har blivit populärt bland personer som följer en viktminskningsdiet. Rågmjöl innehåller vitaminerna B, PP och vitamin E, en källa till ungdom och skönhet. En extra egenskap hos detta mjöl är att det är fullkorn, dvs. när man maler skalet, som innehåller en mängd vitaminer och mineraler, separeras det inte från kornet. Kallmalningsteknik (t < 40°C) gör att de flesta vitaminer och mineraler bevaras. Vikt: 500 g
Havregryn Semolina 400g

Havregryn Semolina 400g

Havregryn är speltgryn, som varierar i storlek från 300 till 800 mikrometer (storleken på semolina). Kallmalningsteknik (t < 40 °C) gör det möjligt att behålla de flesta vitaminer och mineraler. Vikt: 400 g
Ärtmjöl 400g

Ärtmjöl 400g

Ärtmjöl används ofta vid bakning av bröd och tortillas, vid tillverkning av pasta samt vissa bakverk som munkar och kakor. Det räcker med att tillsätta endast 10-20 % ärtmjöl till vetemjölet, så får dessa rätter en unik ärtarom och blir lite hälsosammare. Ärtor är rika på vitaminerna C, B och PP, samt mineraler som kalcium, magnesium, kalium, fosfor och zink. Malning på stenmöllar gör det möjligt att bevara den balanserade naturliga sammansättningen av kornet, vilket möjliggör en minskning av det glykemiska indexet. Vikt: 400 g
Majssemolina 450g

Majssemolina 450g

Majsssemolina är majsgryn som varierar i storlek från 300 till 800 mikroner (storleken på semolina). Denna produkt innehåller inte gluten. Kallmalningsteknik (t < 40°C) gör det möjligt att behålla de flesta vitaminer och mineraler. Vikt: 450 g
speciellt pannkaksmjöl

speciellt pannkaksmjöl

Denna blandning gör det snabbt och enkelt att laga vetepannkakor. Du behöver bara blanda mjölet med vatten. Kallmalningsteknik (t < 40°C) gör att de flesta vitaminer och mineraler kan bevaras. Vikt: 500 g
Havremjöl 350g

Havremjöl 350g

Havremjöl är ett bra val för bakning. De mest populära rätterna är havrekakor och pannkakor. Näringsexperter anser att havre är hälsosammare än andra spannmål. När havremjöl tillsätts i bakverk blir de mer fluffiga och smuliga, så detta mjöl kan fungera som en ersättning för vetemjöl. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av spannmål, vilket möjliggör en lägre glykemisk index, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 350 g
Linfrömjöl 350g

Linfrömjöl 350g

Linfrömjöl används främst i bakning (till exempel kakor, småkakor, tårtor, pannkakor, muffins, cupcakes, muffins, etc.), och även för att göra vissa såser. Linfrömjöl är en värdefull kostprodukt och har många medicinska egenskaper. Det innehåller mycket vitaminer (B1, B2, B6, B9, etc.) och mikroelement (kalcium, kalium, magnesium, zink, etc.). Malning på stenmöllar gör det möjligt att bevara den balanserade naturliga sammansättningen av kornet, vilket möjliggör en minskning av det glykemiska indexet. Vikt: 350 g
Tapiokastärkelse 300g

Tapiokastärkelse 300g

Tapiokastärkelse kännetecknas av att den ökar viskositeten hos produkten utan att färga den. Egenskaperna hos tapiokastärkelse är mycket liknande egenskaperna hos potatisstärkelse. Den används i många glutenfria bakrecept för att förbättra utseendet på rätten eller för att uppnå en gyllene skorpa. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av korn, vilket möjliggör en sänkning av det glykemiska indexet, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 300 g